Image description

Macken är nu inte bemannad mer för säsongen men ni kan tanka med hjälp av vår kortstolpe dygnet runt!Klintsundet Sjömack och Lanthandel har öppet alla dagar i augusti (mellan 10-18) och därefter helger i september (10-16) - Välkomna!  
Bildbeskrivning

     Drivmedel - dygnet runt

Image description

Snart är sommaren här men självbetjäning fungerar för drivmedel, dygnet runt även under vintern och våren.  Både Mastercard och VISA fungerar. Om du är intresserad av att bli fakturakund så att du kan tanka mer än vad din bank har som gräns för ditt kort så kontakta oss.


Under högsäsong kan vi erbjuda ett ekologiskt sortiment av kött, fisk, skaldjur och andra livsmedel. Vi har också ett litet café med färska bullar från Vievels bageri och bröd som kommer dagligen. Självklart har vi oljor, andra kemtekninska produkter, grillkol och gasol. 


Macken är öppen varje dag med självbetjäning. Under högsäsong är macken bemannad. Exakta öppettider för 2020 kommer snart att laddas upp. Välkomna! 


             Gästhamn

 

Gästhamnen är en pontonbrygga med Y-bommar. Dagsavgiift 50 kr / Dygn 150 kr. Det finns eluttag mot en avgift om 50 kr/dygn.

 

Det finns två utedass och en miljöstation. Tyvärr finns inget färskvatten. Det finns däremot på vår andra mack vid Klintsundet


Husarö är en betagande idyll i yttre skärgården. Gammal bebyggelse samt ett Lotsmuseum med historisk utställning.


Den 28 juli 2018 är det Husarödagen med löpartävling och marknad. Det är en återkommande händelse varje sista lördag i juli. Bildbeskrivning

Ring till oss och kolla om det finns plats i hamnen. Vid behov kan vi reservera en plats åt dig!